VansAirForceForums  
Home > VansAirForceForums

- POSTING RULES
- Donate yearly (please).
- Advertise in here!

- Today's Posts | Insert Pics

  #1  
Old 11-14-2017, 07:32 PM
Jesse's Avatar
Jesse Jesse is offline
 
Join Date: May 2005
Location: X35 - Ocala, FL
Posts: 3,160
Default FS: GTX327 (4+), Dynon, GI106A, etc.

I have at least 4 GTX327s for sale, all working when removed, including tray, backshell and connector. $350 + shipping each.

Dynon D100 with remote compass and tray. $1000 + ship

Dynon HS34. $450 + ship

2ea GI106A CDI with connector. $1250 + ship

4cyl EI UBG16 with probes $500 + ship

2ea EI fuel computers with sender $250 + ship

Lots of other EI gauges and misc engine gauges

TruTrak Pictorial pilots, AlTraks, servos, Digiflight II VSGV.

I also have a huge stack of King KT## transponders for $250ea + ship
__________________
Jesse Saint (Saint Aviation, Inc. - VAF Advertiser)
352-427-0285
jesse@saintaviation.com
RV Hotel (hangar, room, car) at X35 in north FL

Commercial ASEL/S A&P/IA EAA Technical Counselor

Dynamic Prop Balancing, Prebuy Inspections, Condition Inspections, Repairs and Mods, Injector Tuning, Airframe, Engine, Panel Upgrades, Ferrying, etc.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2017, 08:32 AM
Binder Binder is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Terre Haute, IN
Posts: 13
Default

Do the fuel flow gauges have an ft90 or 60 sender? I'm gravity fed and will need the ft90 according to ei. Are they 2 1/4 or 3"?

What trutrak do you have? Turn coordinator that fits 3 1/8"?

Edit: email sent directly to you with things I want.

Thanks!

Last edited by Binder : 11-15-2017 at 09:08 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-15-2017, 09:05 AM
Jesse's Avatar
Jesse Jesse is offline
 
Join Date: May 2005
Location: X35 - Ocala, FL
Posts: 3,160
Default

Quote:
Originally Posted by Binder View Post
Do the fuel flow gauges have an ft90 or 60 sender? I'm gravity fed and will need the ft90 according to ei. Are they 2 1/4 or 3"?

What trutrak do you have? Turn coordinator that fits 3 1/8"?
One flow meter has the floscan transducer. The other has the red cube. I think you would need the gold cube for your needs.

I have a 3 Pictorial Pilot.
__________________
Jesse Saint (Saint Aviation, Inc. - VAF Advertiser)
352-427-0285
jesse@saintaviation.com
RV Hotel (hangar, room, car) at X35 in north FL

Commercial ASEL/S A&P/IA EAA Technical Counselor

Dynamic Prop Balancing, Prebuy Inspections, Condition Inspections, Repairs and Mods, Injector Tuning, Airframe, Engine, Panel Upgrades, Ferrying, etc.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-15-2017, 12:52 PM
Binder Binder is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Terre Haute, IN
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Jesse View Post
One flow meter has the floscan transducer. The other has the red cube. I think you would need the gold cube for your needs.

I have a 3 Pictorial Pilot.
I'll ask some others with thorps if the red cube would cause issues. So far dynon says no but I'd rather not get it then have fuel flow issues.

I sent an email with what I would like to purchase. As I do not have a gps to couple with the pictorial pilot price would be the depending factor on buying it. Shoot me a price in the reply email and I'll go from there.

Thank you!
Reply With Quote
  #5  
Old 11-15-2017, 02:19 PM
FLTENG FLTENG is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Victoria B.C. Can.
Posts: 288
Default EI Gauges

PM sent regarding above
__________________
Cheers, Hugh
CF-HGD
Reply With Quote
  #6  
Old 11-16-2017, 09:40 AM
butch butch is offline
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hutchinson, MN
Posts: 234
Default d-100

PM sent,

Butch
Reply With Quote
  #7  
Old 11-16-2017, 11:45 AM
Brdog42 Brdog42 is offline
 
Join Date: Dec 2015
Location: Arizona
Posts: 5
Default EI tach?

Do you have an EI tachometer?

Tim
Reply With Quote
  #8  
Old 11-16-2017, 01:04 PM
flyingdrummer flyingdrummer is offline
 
Join Date: Nov 2016
Location: Elmira Ontario
Posts: 4
Default PM sent

PM sent....
Reply With Quote
  #9  
Old 11-17-2017, 09:21 AM
FLTENG FLTENG is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Victoria B.C. Can.
Posts: 288
Default PM's

Please read your PM's
__________________
Cheers, Hugh
CF-HGD
Reply With Quote
  #10  
Old 11-18-2017, 03:53 PM
Binder Binder is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Terre Haute, IN
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by FLTENG View Post
Please read your PM's
+1. I don't want to be rude and continue to send email or PM but would like to get a 327 for my plane as a replacement.

Thanks!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:22 PM.


The VAFForums come to you courtesy Delta Romeo, LLC. By viewing and participating in them you agree to build your plane using standardized methods and practices and to fly it safely and in accordance with the laws governing the country you are located in.